19 Ocak 2011 Çarşamba

Hangi Poker Türü Size Uygun? 6.Bölüm


Sit and Go’ ların Dezavantajlı Yönleri Nelerdir?

Sng’ lerin son evrelerinde çoğu zaman resteleşeceksiniz. ICM yani BÇM’ yi takip etseniz bile bazen kötü şans paçanızı bırakmayacaktır. Kasanızın çoğunu kötü bir downswing’ de kaybedebilirsiniz.

Zaman

Sng’ leri zamanınız yoksa bırakamazsınız, eğer bırakıp giderseniz koyduğunuz parayı kaybedersiniz. Sng oynamayı seviyorsanız bu oyuna kendinizi adayacağınız bir vakit yaratmanız gerekecek. Genelde bir sng 30-40 dakika sürer buna göre bir plan yapmalısınız.

Rakip Seçimi

Belirli bir limite ulaştığınızda regular tabir edilen bir çok iyi oyuncu ile beraber oynamaya başlayacaksınız. Cash masalarda iyi oyuncuları tanıdıktan sonra onlara karşı oynamama şansınız varken Sng’ lerde bu yoktur.

Rake

Bir başka dezavantajı: Düşük limit Sng’ lerde rake miktarı çok yüksektir. Bazı poker odaları %10-20 civarı bir rake alırlar. Fakat üzülmeyin limitleri aşmaya başladığınızda bu rake miktarları ciddi oranda düşecektir.

Sonuç;

Artık Texas Hold’em poker’ in değişik türleri hakkında bilgi sahibi oldunuz. Bu üç stilinde farklı avantajları ve dezavantajları olduğunu görürsünüz. Fakat hiç biri için en iyi diyemeyiz.

Bunları deneyip siz karar verin. Hangi oyun tarzında daha iyi kazanıyorsanız onda sabit kalın. Bunların arasındaki seçim periyodu en zevkli periyottur. Oyunun mantelitesi ve teorisini öğrenmek için çok vaktiniz olacak.

Bizim çevirip yazdığımız makaleleri okuyarak ve uygulayarak oyununuzun geliştiğini göreceksiniz. Bir deneyin karar verin. Sonuç olarak poker zevkli olmalıdır. Unutmayın her zaman başka bir stile yelken açabilirsiniz kendi sınırlarınızı aşın.
Artık Masaları yıkma vaktiniz geldi…

5.Bölüm





Tıklayın pokersax' a üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder