8 Temmuz 2010 Perşembe

Sit and Go 'larda Başlangıç Evresinde Nasıl Oynamalıyız? 1.Bölüm



Sit and Go' larda Başında Flop öncesi nasıl oynamalıyız?

Daha önceki yazımızda sit and go ve sit and go turnuvalarında nasıl oynayacağımızdan bahsetmiştik.

Burdan buyrun okumak için okumadıysanız ve bu yazıyı okumadan onu okuyun....
Daha önce Sit and go ların 3 evre ya da safhadan olduğun söylemiştik.

Amacınız son saniyeye kadar sit and go da kalmak olmalı. Bunun için size başlangıç listesi hazırladım. Bu listeye uygun oynarsanız uzun vadede sit and golardan para kazanırsınız.

Liste; matematiksel veriler ve profesyonel sng oyuncularının kullandığı yöntemleri harmanlayıp oluşturulmuştur. Başlangıçta çok fazla çip toplamak veya ne kadar çok kişiyi elemeniz amacınız değil unutmayın.

Başlangıç Safhasındaki Taktiğiniz Nasıl Olmalı?

Başlangıç evresinde kör bahisler sizin ve rakiplerinizin çip sayısına göre küçük kalır. Başka bir deyişle çok zor kararlar vermeye gerek olmaz. Hala daha iyi bir anı bekleyeceğiniz vakitler gelecektir. Bu şu anlama geliryor. İyi kağıtları bekleme ve hatta ilk 3kağıt açıldığında da iyi bir el yakalamak gerekiyor. Yani size çok fazla baş ağrısı vermeden uzun süre dayanma gücünü vericek bu taktik.

Yukarıdadaki resimdeki başlangıç resmini kaydedin bilgisayarınıza , çıktısını alın hatta daha güzel bir şekilde yazarak duvarınıza yapıştırın. Eğer Sng lar işiniz olacaksa bu listede sizin başarı anahtarınız olacaktır.

Bu liste matematiksel olarak EV' su yüksek ve pozisyonuna göre muhtemel en iyi eli veren listedir. Eğer zor durumlardanda kaçmayı öğrendiğinizde sizi başarıya götürecektir.
Listeyi nasıl Okumalı ve Oynamalıyız?

1.Sütun

En Sol tarafta oyananacak elleri görüyorsunuz bu birinci sütun oluyor. Elinizde bu ellerden başka el varsa oynamayın. Yoksa uzun vadede zarara geçeceksiniz.

Burda yeni başlayanlar için Q= Kızdır, K= Papaz, T=10, J= Oğlan.

2.Sütun

Sizden önce birinin artırıp , artırmadığını gördüğünüz sütun. Potansiyel oynanabilecek ele sahipseniz bu rakibinizin artırışına başlıdır. Eğer sizden önce artırıyorsa biri ona göre oynayacaksınız. Poker rakibinizin kağıtlarına bağlı olarak oynanır.

3.ve sonraki Sütünlar

Bu sütunlar size pozisyonunuzu ve ne yapmanız gerektiğini açıklıyor. Poziyonumuzu unutmuyoruz aşağıda tekrardan bakıyoruz. Bunu ezberleyin. Pozisyon pokerin temel bilgilerinden biridir. Sizi balıklardan ayıracak Köpekbalığı olma yolunda ilk alacağınız bilgidir.


Pozisyon bölümümüze burdan ulaşın ve okuyun ezberleyin.
http://www.holdemturkiye.com/2010/04/pozisyon-nedir.html



http://www.pokersax.com/?acode=holdemturkiye

2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder